Stone Repair
Zwattingburen 40 | 2151 ZL, Nieuw-Vennep | 06 - 4356 9606

Partners Stone repair


Werken met natuursteen is een vak apart. Om tot het best mogelijke resultaat te komen werken wij samen met een aantal gerenommeerde bedrijven die werkzaam zijn in deze sector.

Partners

Partners


Boot natuursteen B.v.


logo Boot Natuursteen

Boot Natuursteen B.V. is een specialist in exclusieve producten van natuursteen. Dit ambachtelijke en moderne bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Meer en Duin te Lisse. Met de modernste, computergestuurde technieken kunnen alle denkbare projecten in natuursten worden uitgevoerd.

Stone Repair en Boot Natuursteen B.V. werken nauw samen op het gebied van renovatie en onderhoud van natuursteen.


Bezoek de websiteTetterode Natuursteen


Logo Tetterode natuursteen

Tetterode Natuursteen uit Amsterdam is de totaal leverancier van natuursteen in deze regio. Kom gerust een langs om een kijkje te nemen in de showroom of steenhouwerij aan de Van der Madeweg en laat u adviseren door een van de vakkundige medwerkers.

Stone Repair een Tetterode Natuursteen vullen elkaar naadloos aan in diverse projecten. Door deze samenwerking krijgt uw natuursteen de best mogelijke behandeling.


Bezoek de website


Bam Bam Steenhouwers


Logo Bam Bam steenhouwers

Bam Bam Restauratie Steenhouwers is gevestigd in Leiden en is de specialist in het restaureren van monumentale panden, maar ook particuliere opdrachten nemen zij met plezier aan. Ook nieuw gemaakte projecten van natuursteen zijn in goede handen bij dit veelzijdige bedrijf.

Stone Repair en Bam Bam Steenhouwers maken regelmatig gebruik van elkaars diensten om ieder project met natuursteen tot een goed einde te brengen.


Bezoek de websiteSoda Cleaning Services


Logo Soda Cleaning Services

Ons zusterbedrijf Soda Cleaning Services is gespecialiseerd in professionele hogedruk stoomreiniging. Bij deze techniek wordt water oververhit, zodat er stoom van maar liefst 150C ontstaat. De reinigingsresultaten van deze techniek zijn verbluffend en de werkwijze is zeer duurzaam en kostenbesparend. Andere technieken die worden toegepast zijn kalkstralen of wassen en soda blasting. Met deze combinatie van innovatieve technieken is Soda Cleaning Services in staat elke ondergrond er weer als nieuw uit te laten zien, zowel voor particulieren als voor bedrijven.


Bezoek de website


Troost tegelzetters en afbouwBij Troost Tegelzetters uit de Zaanstreek kunt u niet alleen prachtige tegels aanschaffen, ook het zetten nemen zij u graag uit handen. Voor zowel het eenvoudigere plakwerk (op een gladde ondergrond) als het traditionele zetwerk (op grove muren) behoort tot hun specialiteiten.

Bij reparaties en onderhoud aan tegelwerk weten Stone Repair en de firma Troost tegelzetters elkaar blindelings te vinden.


Bezoek de websiteSminia TerrazzoDe firma Sminia Terrazzo is gevestigd in Alkmaar en levert maatwerk op het gebied van Terrazzo. Terrazzowerk is een tijdloos produkt dat, mits goed uitgevoerd, uw huis een bijzondere uitstraling zal geven. Terrazzo behoeft weinig onderhoud, de kleuren komen met het verlopen van de tijd zelfs beter tot hun recht.

Mocht het terrazzo na vele jaren er versleten uit gaan zien dan kan de firma Stone Repair dit weer een prachtige uiterlijk geven


Bezoek de website


Engel NatuursteenOp het terrein van Engel Natuursteen uit Zaandam vind u een ruime collectie Marmer, Graniet en hardsteen die zij uit voorraad kunnen leveren. Doordat u zelf de materialen kunt uitzoeken krijgt u een goede indruk van de structuur en kleur. Of het nu gaat om kleine opdrachten als een vensterbank of de aankleding van de gevel van een bedrijfspand uw opdracht is bij hun in goede handen.

Stone Reapair verzorgd het onderhoud en de renovatie werkzaamheden van de producten geleverd door Engel Natuursteen.


Bezoek de websiteOok parner worden?


Ook partner worden?

Neem contact met ons op!

Partnerschap aanvragen